حضانت فرزندان پس از طلاق

حضانت فرزندان پس از طلاق : مروری بر قانون خانواده , مطابق قانون حمایت خانواده دادگاه زمانی که رای درباره طلاق صادر میکند درباره چگونگی حضانت فرزندان نیز تعیین تکلیف میکند.
همچنین اگر هر یک از پدر و مادر هر کدام مانع اجرای حکم حضانت بشود به دستور دادگاه تا زمان اجرای حکم بازداشت می شود. بدیهی است استفاده از وکیل متخصص در حضانت ، بهترین کمک برای افرادی است که قصد این کار را دارند.

سن فرزندان در موضوع حضانت

حضانت طفلی که پدر و مادر او از هم طلاق گرفته اند تا سن هفت سالگی با مادر است و بعد از هفت سالگی تا سن بلوغ با پدر است و بعد از رسیدن طفل به سن بلوغ که در پسر پانزده سال تمام قمری که معادل است با چهارده سال و هفت ماه شمسی است و در دختران نه سال تمام قمری معادل هشت سال و نه ماه شمسی است ، در مورد موضوع حضانت خود فرزند بالغ تصمیم میگیرد که با پدر می خواهد زندگی کند یا با مادر .

حضانت فرزندان پس از طلاق

تاثیر ازدواج مجدد والدین در حضانت

اگر مادر ازدواج مجدد انجام دهد حضانت کودک او به پدر واگذار میشود که باید توجه شود که اگر مادر ازدواج مجدد کند و پدر فوت کرده باشد هم چنان حضانت طفل برعهده مادر خواهد بود و هیچ تغییری در بحث حضانت به وجود نخواهد آمد.
اما درباره ازدواج مجدد پدر ، قانون گذار هیچ ضمانت اجرایی مد نظر ندارد و اگر پدر تجدید فراش کند کما فی سابق حضانت طفل را عهده دار خواهد بود.

حق بودن و تکلیف بودن حضانت

حضانت هم حق است و هم تکلیف است . به همین منظور قانونگذار محترم فرموده است که هیچ یک از پدر و مادر طفل حق ندارند که از حضانت اطفال خود صرف نظر کنند.

شرایط حضانت فرزندان پس از طلاق

برای حضانت از سوی قانون گذار محترم شرایطی مد نظر قرار گرفته است که میتوان به شایستگی اخلاقی و توانایی عملی هر یک از طرفین لازم است.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *