مشاوره حقوقی با وکیل نادری
ارائه مشاوره حقوقی به صورت تخصصی با وکلای حرفه ای – اینترنتی ، حضوری و تلفنی با وکیل پایه یک دادگستری – پوریا نادری : مشاوره در دو معنای عام و خاص به کار برده می شود. همانطور که میدانیم علم حقوقی به عنوان یکی از رشته های تحصیلی در دانشگاه مطرح بوده و به واسطه تحصیل این رشته مشاغل مرتبط با آن نیز قابل انتخاب خواهد بود و البته رشته حقوق در دانشگاه به حقوق خصوصی ، حقوق جزا و جرم شناسی ، حقوق بین الملل و حقوق عمومی تقسیم بندی میگردد .
09124230952
برخی از مشاغل وابسته به رشته حقوق نیازمند اخذ مجوز و پروانه مخصوص می باشد. به عنوان مثال وکالت دادگستری ، سردفتری اسناد رسمی ، کارشناس رسمی دادگستری و… باید توجه داشت مشاوره حقوقی نیز از زیر مجموعه های وکالت بوده و مطابق قانون انجام مشاوره صرفاً از جانب وکلای دادگستری مجاز و مورد تایید می باشد چرا که وکلای دادگستری متخصص با سپری کردن دوره های کارموزی موفق به کسب تجربه و مهارت لازم شده و می توانند با استفاده از دانش حقوقی و تجارب شغلی راهکارها و مسیرهای صحیحی را پیشنهاد نمایند .
مشاوره حقوقی تخصصی
و اما در معنای اخص ، مشاوره حقوقی به ارائه مشاوره ای تخصصی نسبت به بخش خاصی از علم حقوق اطلاق میشود. در واقع علم حقوق متشکل از زیر مجموعه های بسیار متنوعی از جمله امور حقوقی ، امور کیفری ، امور اداری و عمومی ، امور بین الملل و … می باشد.
توضیح کوتاه در این پادکست صوتی :
مشاوره حقـوقـی صرفاً منحصر به اختلافات مالی و روابط کاری افراد نبوده بلکه شامل تمامی گرایشان حقوق می شود به عبارت دیگر مشاور حقوقی شخصی است که دانش گسترده ای در علم حقوق در گرایشات مختلف داشته و از دیگر سو با سالها فعالیت در زمینه حقوقی علی الخصوص وکالت می تواند راهکارهای صحیح و قانونی جهت مقابله با مشکلات حقوقی شما را ارئه نماید .
ملاک و معیار مجموعه و سایت پژوهشی وکیل نادری از مشاوره حقوقی تلفنی و حضوری ، ارائه مـشاوره تخصصی درتمامی اختلافات افراد ناشی از قراردادها مالی ، تجاری و یا اختلافات خانوادگی و پرونده های کیفری می باشد .
دایره شمول دعاوی مربوط به این گرایش از حقوق بسیار متنوع بوده و مباحث بسیار تخصصی در این زمینه مطرح شده. و نتیجتاً ارائه مشاوره در این زمینه نیازمند تحصیلات دانشگاهی و تجربه بسیار بالایی بوده که در مقاله حاضر سعی بر آن شده موضوعات زیر مجموعه به همراه نمونه دادخواستها ، نمونه آراء دادگاهها و قوانین مربوطه در کنار هم گردآوری گردد. و علاقمندان و دنبال کنندگان به راحتی امکان دستیابی به اطلاعات لازم را داشته باشند .
همانطور که بیان گردیده مشاور حقوقی و شخصی که اقدام به مشاوره حقوقی می نماید. علاوه بر دانش که همان قانون و مقررات جاری است می بایست از رویه های قضایی که همان آرائ محاکم دادگستری می باشد. و با تجربه و مهارت کسب می گردد نیز آگاه باشد. و این دو ویژگی در مشاور حقوقی می تواند در کنار یکدیگر ارائه بهترین راهکار را تضمین نماید .
نکته بسیار مهم در دعاوی حقوقی آن است که اصولاً افراد در جهت احقاق حق صرفاً یکبار مجاز به طرح دادخواست می باشند. بدیهی است در این صورت مراجعه به مشاور حقوقی و یا بهره مندی از وکیل متخصص در این زمینه امری ضروری تلقی شده و در حقیقت تنها فرصت فرد برای احقاق حق باید به درستی و بصورت صحیح اعمال واجرا گردد .
قانون حقوقی
قوانین اصلی در امور حقوقی بسیار زیاد بوده لیکن مادر تمام قوانین حقوقی قانون مدنی و قانون تجارت است. که این دو قانون به عنوان قانون عام شمرده شده و در مقابل آن قوانین خاص قرار می گیرد. که می توان به قوانین بسیاری اشاره نموده از جمله قانون حمایت از مولفان ، یا قانون علائم تجاری ، قانون روابط مالک و مستاجر ، قانون تملک آپارتمانها و …. و البته در راستای اجرایی نمودن این قوانین در محاکم قانون آیین دادرسی تصویب گردیده است .
از جمله مهمترین قانون رسیدگی به نحوه اجرای قوانین حقوقی در دادگاه می توان به قانون آیین دادرسی مدنی و قانون اجرای احکام مدنی و قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی اشاره نمود .
اقسام مختلف وکلای حقوقی
همچنین لازم به ذکر است وکلای حقوقی و مشاوران حقوقی به اقسام مختلفی تقسیم میشوند. که هرکدام شرایط خاصی دارد که مختصراً توضیح داده خواهد شد:
۱. وکیل انتخابی
در این دسته از مشاوره حقوقی و وکالت اشخاص اعم از حقیقی و حقوقی برای انجام امور حقوقی خود به اختیار وکیل مد نظر را انتخاب میکنند. و با قرارداد وکالت نامه و قراردادهای مالی حق الوکاله و همچنین میزان حق الوکاله. داشتن یا نداشتن حق توکیل به غیر و…..را نیز در قرارداد خود ذکر می نمایند.
در حال حاضر قراردادهای وکلای دادگستری بصورت الکترونیک بوده و وکلای دادگستری پس از تنظیم قرارداد مفاد آنرا بصورت الکترونیک برای موکل ارسال می نمایند و موکیل در صورت پذیرش مفاد آنرا تایید مینماید .
۲. وکـیل معاضدتی
در شرایطی ممکن است پیش بیاید که شخصی بضاعت مالی برای مشورت با مشاوره حقوقی ؛ دریافت وکیل و پرداخت حق الوکاله را ندارد. در چنین حالتی می بایست درخواست وکیل معاضدتی بنماید. و پس از اعلام درخواست کمسیون معاضدت کانون وکلای دادگستری اقدام به اثبات و احراز عدم توانایی مالی فرد متقاضی برای پرداخت حق الوکاله می نماید.
و پس از آن وکیلی به عنوان وکیل معاضدتی برای شخص متقاضی انتخاب و به ایشان معرفی می نماید. و البته در حال حاضر مجموعه وکیل نادری و گروه وکلای عدلگو در چهارچوب قانون و اخلاق زمینه بهره مندی تمامی افراد با هر توان مالی جهت بهره مندی از حمایت قضایی و مشاوره حقوقی را فراهم ساخته است .
- لازم به ذکر است وکیل معاضدتی حق دریافت هیچگونه حق الوکاله ؛ دستمزد؛حق مشاوره و…….را از موکل خود ندارد.
۳. وکیل تسخیری
عنوان وکیل تسخیری عموماً در خصوص پرونده های کیفری به کار گرفته میشود. در واقع به این دلیل که عناوین کیفری در خصوص جرائم و مجازات است از اهمیت بسزایی نیز برخوردار میباشد. و دادگاهها نیز بر اساس سنگین بودن مجازات اقدام به تعیین وکیل تسخیری می نمایند. تا متهم بتوانند از بهترین دفاع در خصوص خود بهرهمند شود. این در شرایطی است که متهم اقدام به معرفی وکیل شخصی برای خود نکرده باشد. و حتی اگر استطاعت مالی نیز داشته باشد.
وکیـل تسخیری در خصوص مجازات های زیر تعیین می گردد:
حکم به اعدام ؛ حبس ابد ؛ حبس های طولانی مدت (بیش از ۱۰ سال برای افراد بالای ۱۸ سال و نگهداری از کودکان و نوجوانان در کانون اصلاح و تربیت بیش از ۶ ماه ) . جرایم قطع عضو ؛ جرایم با مجازات مصادره کل اموال و همچنین مجازات نقدی بیش از ۳۶ میلیون تومان.
۴.وکیـل اتفاقی
به طور کلی وکلای اتفاقی به اشخاصی گفته میشود. که شرایط و معلومات کافی برای وکالت را داشته باشند. ولی شغل آنها وکالت در دادگستری نباشد .
این اشخاص در صورتی که بخواهند برای اقوام خود امر وکالت را انجام دهند. طبق شرایط ممکن است دادگاه سالانه ۳ نوبت جواز وکالت اتفاقی برای این افراد را صادر نماید.
شرایط لازم برای دریافت جواز وکالت:
- شخـص دارای معلومات حقوقی باشد. (داشتن مدرک کارشناسی حقوقی یکی از روشهای اثبات آن است )
- شخص متقاضی حداکثر سه بار در سال و آن هم تنها در خصوص بستگان نسبی و سببی خود به شکلی که در ماده قانونی آن ذکر شده باشد میتواند وکالت کند.
در صورت تکمیل بودن این شرایط فرد متقاضی می تواند درخواست خود را همراه با مدارک کامل به کانون وکلای مستقل در حوزه دادگاهی تقدیم نماید. و سپس کانون وکلا نسبت به صدور حکم وکالت اتفاقی اقدام می نماید.
مزایای استفاده از مشاوره حقوقی
مشاوره حقوقی با وکیل متخصص و با تجربه دارای فواید فراوانی بوده و اشخاص با یک مشاوره حقوقی ساده میتوانند از حقوق و تعهدات خود در خصوص موضوع حقوقی مطروح آگاه شده ، در نتیجه بدون اطلاع و آگاهی اقدام به انجام اعمال حقوقی نکنند .
ناگفته پیداست که چنانچه اشخاص بدون اطلاعات کافی از قوانین مدون و رویه عملی دادگاهها اقدام به انجام معاملات و تنظیم قراردادها کنند ، احتمال اینکه اموال خود را از دست داده زیاد بوده و مجبور شوند برای بازپسگیری اموال اقامه دعوی کنند که طرح شکایت نیز مشکلات خاص خود را دارد .
لذا به شما عزیزان و دنبال کنندگان سایت حقوقی وکیل نادری توصیه میشود قبل از انجام معاملات و تنظیم قراردادهای مالی و یا در صورتی که با مشکل حقوقی مواجهه شدهاید حتماً با ما تماس حاصل فرمایید .
دادگاه های حقوقی تهران
دادگستری تهران در جهت مدیریت رسیدگی به دعاوی حقوقی بر اساس مناطق شهرداری تهران ارجاع پرونده های مربوطه را تقسیم بندی نموده است. به این معنی که هرچند شهر تهران یک حوزه قضائی می باشد لیکن به دلیل گستردگی آن هر منطقه دارای دادگاه حقوقی مستقل خود می باشد .البته باید توجه داشت رسیدگی در هر دادگاه حقوقی صحیح و قانونی بوده و تقسیم بندی حوزه های رسیدگی صرفاٌ در مقام تقسیم دعاوی و سهولت در رسیدگی می باشد .
پیج اینستاگرام وکیل نادری:
مجموعه حقوقی وکیل نادری با بیش از 12 سال فعالیت در زمینه حقوقی و مشاوره تخصصی توانسته است اعتماد و رضایت موکلین خود را جلب نموده و از این رهگذر هزاران مالباخته توانسته اند به حقوق از دست رفته و پایمال شده خود دست یابند ، جهت مشاوره حقوقی با ما درارتباط باشید .
با ما تماس بگیرید….