مشاوره حقوقی طلاق به درخواست زوج

در خصوص مشاوره حقوقی طلاق به درخواست زوج می توان اینطور بیان نمود با توجه به شرع مقدس طلاق در اختیار مرد بوده و حق آن مختص به زوج می باشد. هر زمان می‌توانند از حق خود استفاده و از قید زوجیت خارج شود لیکن این امر بدین معنی نیست که زوجه هیچ حق و حقوقی نداشته و فرمانبردار تلقی می شود. چراکه قانونگذار علیرغم اینکه مطابق شرع حق طلاق را برای مرد در نظر گرفته است شرایطی را نیز جهت جاری شدن صیغه طلاق بیان نموده که از جمله آن می توان به این امر اشاره نمود که زوج در صورت طلاق می بایست تمامی حقوق مالی زوجه را تامین و پرداخت نماید .

بدیهی است در صورت صدور گواهی عدم امکان سازش نیز دفاتر رسمی طلاق می بایست از شعبه صادر کننده رای وضعیت مالی را استعلام نماید و در صورت پرداخت دیون مالی توسط زوج اقدام به جاری نمودن صیغه طلاق و ثبت آن نمایند. در ادامه با وکیل طلاق به درخواست مرد همراه باشید…

مشاوره حقوقی طلاق به درخواست زوج

لازم به ذکر است همانطور که در مقاله طلاق به درخواست زوجه نیز بیان شد در اسناد نکاح شرط تنصیف اموال قید می گردد. که غالباً زوجین این شرط را نیز در زمان عقد نکاح در سند ازدواج به امضا می رسانند ، برابر این شهر در صورت این که طلاق به درخواست زوج باشد. نیمی از اموال که بعد از تاریخ ازدواج توسط زوج به دست می آید به زوجه پرداخت می شود. البته شرط تنصیف اموال با شرایطی رو به رو بوده که از جمله آن می توان به آن اشاره نمود. طلاق نمی بایست به علت نشوز زوجه باشد و اموال بعد از عقد ازدواج به دست آمده و جزو موارد مستثنیات نیز نباشد.

طلاق به درخواست زوج

به هر ترتیب در خصوص طلاق از طرف زوج نیازی به ذکر دلیل نبود و مسئله اصلی پرداخت حقوق مالی زوجه می باشد. در این مورد نیز بعد از صدور گواهی عدم امکان سازش زوج می تواند دادخواست اعسار از پرداخت حقوق مالی زوجه ثبت نماید. که دادگاه با توجه به وضعیت معیشتی زوج نسبت به ملائت ایشان تصمیم گیری می نماید. و البته جاری نمودن صیغه طلاق نیز منوط به پرداخت پیش قسط حکم اعسار و رعایت ترتیبات تصمیم گیری شده در این خصوص توسط زوج می باشد .

روند رسیدگی

در خصوص مشاوره حقوقی طلاق به درخواست زوج و بیان روند رسیدگی لازم به ذکر است بیان شود. که پس از اعطای وکالت به وکیل خانواده و یا اقدام توسط زوج دادخواست می بایست در دادگاه خانواده محل اقامت زوجه طرح شود. و دادگاه پس از تشکیل جلسه تصمیم گیری در خصوص طلاق و شرایط آن را به داورانی که دارای شرایط موجود مطابق شرع و قانون حمایت خانواده می باشد می سپارد .

البته یک داور از طرف زوج و یک داور از طرف زوجه تعیین می گردد پس از اعلام نظر داوران دادگاه در صورت نیاز جلسه رسیدگی تشکیل و در غیر اینصورت جهت تعیین میزان حقوق مالی به درخواست زوجه موضوع را به کارشناس ذیصلاح ارجاع خواهد داد و در ادامه دادگاه با توجه به مقررات جاری اقدام به صدور گواهی عدم امکان سازش را که مدت اعتبار آن سه ماه می باشد می نماید.

و در آن نسبت به تمامی حقوق مالی و غیرمالی زوجین تعیین تکلیف میگردد. رای دادگاه در این خصوص ظرف ۲۰ روز قابل تجدید نظر در دادگاه تجدید نظر استان و پس از آن ظرف بیست روز قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور می باشد .

اجرای صیغه طلاق

پس از قطعیت دادنامه زوج می توانند در صورت پرداخت حقوق مالی و یا رعایت شرایط مندرج در حکم اعسار به دفترخانه طلاق مراجعه و درخواست ثبت طلاق و جاری نمودن صیغه آن را بنماید لازم به ذکر است در این خصوص دفترخانه طی دو نوبت اخطار زوجه را جهت اجرای صیغه به دفتر خانه دعوت می نماید. در غیر این صورت در غیاب ایشان صیغه طلاق جاری و دفاتر مربوطه با نمایندگی از زوجه به امضا می‌رسد. و از این تاریخ زوجین مطلقه محسوب خواهند شد .

مدارک مورد نیاز

جهت اقدام در این خصوص نیازمند ارائه سند نکاح ، شناسنامه و کارت ملی زوج و زوجه و همچنین مدارک و مستندات پرداخت حقوق مالی زوجه می باشد. در این خصوص نیز ثبت نام در سامانه ثنا الزامی بوده. و در صورت تمایل وکیل دادگستری می توانند به نیابت از زوج طرح دعوی نمایند.

فسخ نکاح

فسخ نکاح و طلاق هر دو از اسباب ارادی انحلال نکاح دائم می‌باشند . فسـخ نکاح و طلاق موجب از بین رفتن آثار عقد نکاح نسبت به آینده می‌شوند. ولی بر روابط گذشته طرفین موثر نیستد . از تفاوت‌های فسخ نکاح با طلاق آن است که فسخ نکاح حتی اگر به دفعات و به طور متوالی تکرار شود. حرمت ابدی برای نکاح ایجاد نمی‌کند. در حالی که انحلال مکرر نکاح در اثر طلاق طبق مواد 1057 و 1058 قانون مدنی باعث حرمت ابدی بین زوجین می‌شود .

مـاده ۱۰۵۷ قانون مدنی

(زنی که سه مرتبه متوالی زوجه یک نفر بوده و مطلقه شده بر آن مرد حرام میشود مگر اینکه به عقد دائم به زوجیت مردی دیگری ‌درآمده و پس از وقوع نزدیکی با او به واسطه طلاق یا فسخ یا فوت فراق حاصل شده باشد. )

ماده ۱۰۵۸ قانون مدنی

(زن هر شخصی که به نه طلاق که شش تای آن عددی است مطلقه شده باشد بر آن شخص حرام مؤبد می‌شود)
شما می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص فسخ نکاح و شرایط آن به مقاله وکیل فسخ نکاح مراجعه نمایید

وکیل متخصص جهت مشاوره

آیا به دنبال راهی برای پایان دادن به یک زندگی مشترک نا امیدکننده هستید؟

مجموعه حقوقی وکیل نادری با تیمی متخصص و مجرب در امور طلاق، آماده است تا در این مسیر سخت، شما را همراهی کند. درخواست طلاق به دلیل مشکلات زناشویی نیاز به دقت، دانش و آگاهی از حقوق قانونی دارد.

ما به شما کمک می‌کنیم تا:

  • به‌درستی دادخواست طلاق خود را تنظیم کنید.
  • حقوق مالی خود از جمله مهریه و نفقه را به‌طور کامل دریافت کنید.
  • حضانت فرزندانتان را به‌درستی مدیریت کنید.

با ما تماس بگیرید و از مشاوره‌های حرفه‌ای ما بهره‌مند شوید. با وکیل نادری ، مطمئن باشید که در مسیر احقاق حقوق خود تنها نخواهید بود. زندگی جدیدی در انتظار شماست.

راه های ارتباط ما :

شماره تماس: 09124230952

پیج اینستاگرام : vakil_naderi

آدرس دفتر: تهران ، میدان تجریش ، ابتدای خیابان فناخسرو ، جنب مجتمع تجاری تندیس ، پلاک 16 ، طبقه اول

سوالات شما

سلام من سه سال است که با همسرم ازدواج کرده ام و دارای یک فرزند ۲ ساله می‌باشیم ولی الان مدتی است که بین خانواده‌ام و همسرم اختلافات شدیدی پیش اومده که ادامه زندگی برای ما غیر ممکن شده است آیا می‌توانم به همین دلیل همسرم را طلاق دهم ؟ و تکلیف فرزندمان چه می‌شود ؟

  • بله شما امکان طلاق زوجه خود را دارید و این طلاق رجعی بوده و در این مواقع اصولاً حق حضانت فرزند دو ساله را به مادر می‌دهند ولی شما نیز حق ملاقات او را دارید .

با سلام بنا به دلایلی من خواستار طلاق همسر خود بوده ولی همسرم مخالفت می کند آیا می‌توانم او را طلاق دهم؟

  • بله شما بعد از طی کردن مراحل قانونی این امکان را دارید و زوجه نیز می‌تواند حق و حقوق قانونی خود را از شما دریافت کند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *