شارژ-ساختمان

وکیل حقوقی شارژ ساختمان

وکیل شارژ ساختمان

شارژ ساختمان چیست ؟

ساکنین آپارتمان برای نگهداری از بخش‌های مشترک ساختمان هزینه هایی را پرداخت می‌کنند که شارژ ساختمان تلقی می شود. اغلب بخش‌های از ساختمان مورد استفاده همه ساکنین نیست اما دلیل بر پرداخت نکردن شارژ محسوب نمی شود و حتی اگر واحد اپارتمان خالی از سکنه باشد ولی مالک باید هزینه ها قسمت مشترک اپارتمان را پرداخت کند همه ساکنین چه مالک باشند چه مستاجر مکلف به پرداخت شارژ ساختمان هستند .

شارژ-ساختمان

وکیل شارژ ساختمان

شارژ ساختمان چیست ؟

ساکنین آپارتمان برای نگهداری از بخش‌های مشترک ساختمان هزینه هایی را پرداخت می‌کنند که شارژ ساختمان تلقی می شود.

هزینه های قابل پرداخت به عنوان شارژ ساختمان :

۱. هزینه های سرایداری
۲. هزینه آب ، گاز و برق
۳. هزینه های مربوط به تعمیرات
۴. هزینه های مربوط به گل و باغچه
۵. هزینه‌های وسایل مورد مصرف اعم از مواد شوینده و …

محروم شدن بدهکار شارژ از خدمات عمومی :

در صورت خودداری هر یک از مالکان از پرداخت شارژ و هزینه ها مشترک اپارتمان، مدیر ساختمان  و یا هییت مدیره بدهی را در اظهارنامه ای تعیین کرده و به مالک ارسال و از او مطالبه میکنند.

از زمان ابلاغ اظهارنامه به مالک، وی ۱۰ روز فرصت دارد بدهی ها و هزینه هایی که از قبل باقی مانده است را پرداخت کند در صورتی که مالک مجددا از پرداخت هزینه ها خودداری کند مدیر و یا هییت مدیره می تواند نسبت به محرومیت مالک  از  استفاده از برخی خدمات مانند آب و برق و… اقدام کند.

در حالتی که بدهکار بازهم حاضر به پرداخت بدهی نباشد مدیر و یا هییت مدیره می تواند به اجرای ثبت مراجعه کرده و طبق اظهارنامه درخواست  صدور اجراییه کند.

همچنین در صورتی که محرومیت از خدمات مشترک ،کارساز و موثر نباشد مدیر ساختمان می تواند به مراجع قضایی مراجعه کنند و دادگاه بدون نوبت به این موضوع رسیدگی می کند و علاوه بر حکم محرومیت بدهکار از خدمات دولتی دادگاه بدهکار را محکوم به پرداخت دو برابر بدهی می کند.

 

برای درخواست صدور اجراییه به کدام اداره ثبت باید مراجعه کرد؟

در صورت عدم پرداخت وجوه و ارسال اظهارنامه، مدیر و یا هییت مدیران برای درخواست صدور اجراییه باید به اداره ثبتی که ملک در ان واقع است مراجعه کنند.

آیا واحدهای خالی ملزم به پرداخت شارژ هستند ؟

طبق ماده ۴ قانون تملک آپارتمانها همه واحدهای یک آپارتمان چه ساکن داشته باشند چه خالی باشند ملزم به پرداخت شارژ ساختمان هستند.

در صورتی که ساکنان نسبت به دریافت شارژ اضافی توسط مدیر ساختمان ،ناراضی باشند چه باید بکنند ؟

در صورتی که مدیر ساختمان از ساکنین شارژ اضافه دریافت کند،ساکنین می توانند با تهیه کردن استشهادیه همسایگان بنا به دلیل دریافت شارژ اضافی توسط مدیر ساختمان به دادگاه یا شورای حل اختلاف مراجعه کرده و عدم صلاحیت مدیر ساختمان را اثبات و در خواست خود را نسبت به عزل مدیر مطرح کند.

انواع هزینه های ساختمان :

هزینه های نسبی : هزینه هایی که صرف نگهداری قسمت هایی از آپارتمان می شود هزینه نسبی تلقی می شود مانند هزینه آب ،برق و گاز و…

هزینه های ثابت : هزینه هایی که مربوط به خود ساختمان نمی‌شوند و ناگهانی تحمیل می شوند هزینه های ثابت تلقی می شوند مانند هزینه‌های مربوط به باغبانی و …

روشهای محاسبه شارژ ساختمان :

۱. شارژ ثابت
۲. شارژ متراژی
۳. شارژ نفری
۴. شارژ ترکیبی
۵. شارژ واحدی
۶. شارژ نفر متراژی

وکیل شارژ ساختمان :

معمولا ساکنین ساختمان اختلافاتی را در خصوص پرداخت یا عدم پرداخت شارژ ساختمان دارند و یا اغلب مشاهده می‌شود که ساکنین نسبت به میزان شارژی که توسط مدیر ساختمان دریافت می‌شود نارضایتی دارد این امور را می توانید با مشورت و راهنمایی وکیل به آسانی حل کنید .

زیرا وکیل با تجربیات خود در این زمینه بهترین شکل می تواند شما را راهنمایی کند در صورت نیاز به وکیل متخصص حقوقی از طریق راه های ارتباطی با وکیل نادری تماس حاصل فرمائید .

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *