قانون تخفیف مجازات درخصوص تعدد و تکرار

بررسی قانون تخفیف مجازات درخصوص تعدد و تکرار با وکیل نادری : موضوعی که در این مطلب مورد بررسی قرار میگیرد بحث تخفیف مجازات در جرائمی است که مشمول تعدد و تکرار جرم شده .

در حال حاضر قانون کاهش مجازات حبس تعزیری در مقام اصلاح برخی از مواد قانون مجازات برآمده و هدف از این اقدام این است. که مجازات حبس را کاهش دهد در واقع این اقدام باعث میشود که حجم زندانی ها کمتر گردد.

این قانون مبحثی را به تعدد جرم و تکرار جرم تخصیص داده. و شرایطی را ایجاد کرده که تخفیف مجازات شامل تمام مجرمانی که به علت تعدد و تکرار جرم در زندان هستند بشود.

قانون تخفیف مجازات درخصوص تعدد و تکرار

قانون تخفیف مجازات درخصوص تعدد وتکرار:

قانون مجازات اسلامی در خصوص جرائم متهمانی که مرتکب جرم تعدد و تکرار شده بودند. ویژگی‌های خاصی را بیان کرده بود که : حداقل و حداکثر مجازات رو میانگین قرار میدهد. یعنی میانگین این جرایم میتواند متهم رو مشمول تخفیف مجازات بنماید.

ولی قانون کاهش مجازات حبس تعزیری ، این مواد را اصلاح کرده است. این قانون در خصوص تعدد جرم و هم در تکرار جرم می باشد. و دست دادگاه برای اعمال ماده ۳۷ و ۳۸ که همان تخفیف مجازات است باز شده و محاکم به راحتی می‌توانند مجازات متهم راتخفیف بدهند .

نکات مهم

شرایط و فروضی هم در قانون برای این مورد پیش بینی شده است؛ و این گام بلندی برای این است که محاکم و قضات محترم دادگاه های کیفری با بررسی‌های فارغ از تحقیقات مقدماتی و تحقیقات حقوقی جرم و بررسی سابقه فرد ، عملکرد فرد وتغییراتی که در فرد ایجاد شده. و تلاشی که برای بازگشت به خودش و احیای خودش به زندگی عادی داشته است مجازات متهم را کاهش بدهند .

این عملکرد بسیار موثر بوده و قطعاً میتواند برای تعیین مجازات افرادی که نادم بوده. و توبه کرده اند و مجرمینی که به اشتباهات خودشان پی بردند و با مأمورین همکاری کرده اند قطعا موثر خواهد بود.

و در واقع نکته حائز اهمیت این است که مجرمان با توجه به اینکه از این موضوع مطلع می‌شوند. مقاومت کمتری را به خرج می‌دهد زیرا میدانند می‌توان از دادگاه برای خودشان تخفیف بگیرند. برای همین دلیل جرایمی که رخ میدهد به مراتب کاهش پیدا خواهد کرد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به سایت حقوقی وکیل نادری مراجعه کرده و از دیگر  مشاوره و مطالب حقوقی بهره کافی ببرید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *