وکیل جرم تهدید به مرگ
وکیل جرم تهدید به مرگ و پیگیری پرونده از 0 تا 100 : تهدید شخصی به مرگ به عنوان یک عمل مجرمانه در حقوق کیفری ایران پیش بینی شده است ، که آثار جدی مخربی بر روح ، روان ، آسایش و امنیت افراد می گذارد . جرم تهدید به مرگ نه تنها حقوق قانونی بزه دیده را خدشه دار میکند. بلکه باعث به وجود آمدن ترس ، نگرانی و اضطراب در اطرافیان او نیز میشود .
وکیل متخصص جرایم کیفری در خصوص جرم تهدید به مرگ وظایفی حساس در دفاع از حقوق متهم و همچنین شخص بزه دیده دارد. به این صورت که باید با رعایت اصول حقوقی به بررسی و تحلیل ابعاد گوناگون جرم تهدید به مرگ کرده. همچنین اقدام به بررسی عناصر تشکیل دهنده جرم ، شرایط قانونی لازم جهت وقوع جرم تهدید به مرگ و انتخاب نوع دفاع از طرفین از جمله وظایف وکیل متخصص جرم تهدید به مرگ میباشد .
در این مقاله قصد داریم شما را با ماده قانونی ، دادگاه صالح رسیدگی کننده به این جرم ، تهدید به مرگ با چاقو قمه یا هر نوع اسلحه دیگر ، تهدید به مرگ با پیامک ، مجازات های مربوطه آشنا کنیم . با مجموعه حقوقی وکیل نادری همراه باشید .
ماده قانونی جرم تهدید به مرگ
قانونگذار در ماده ۶۹۹ قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات ، در جهت حفظ آرامش و امنیت افراد جامعه اقدام به جرم انگاری فعل تهدید به مرگ و قتل نموده است . این اقدام قانونگذار قدم مهمی در جهت حفظ حقوق اساسی افراد و همچنین پیشگیری کردن از اعمال خشونت و قدرت میباشد . طبق ماده ۶۹۹ قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات :
(هرگاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل ……. نسبت به خود یا بستگان او نماید اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد … )
دادگاه صالح رسیدگی کننده
با توجه به میزان مجازات تعیین شده برای جرم تهدید به مرگ رسیدگی به این جرم در صلاحیت ذاتی دادگاه کیفری دو میباشد. همچنین از نظر صلاحیت محلی نیز دادگاه کیفری دو محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است .
تهدید به مرگ با چاقو قمه یا هر نوع اسلحه دیگر
تهدید شخصی به مرگ با استفاده از چاقو ، قمه و یا هر اسلحه دیگر با توجه به وسایل استفاده شده در آن باعث تشدید مجازات آن میشود . نکتهای که باید به آن توجه شود هر نوع اسلحه اعم از اسلحه سرد یا اسلحه گرم مشمول ماده میباشد. لکن چنانچه اسلحه مورد استفاده واقعی نبوده و تقلبی باشد باعث تشدید مجازات نمیشود .
تهدید به مرگ با پیامک
همانطور که گفته شد مطابق ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات که بیان می دارد هرگاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل نماید و… ، . طبق این ماده تهدید از راههای مختلفی قابل ارتکاب بوده و با توجه به گسترش روابط اجتماعی به ویژه در فضای مجازی ، یکی از این راه ها تهدید به مرگ از طریق ارسال پیامک به شخص بزه دیده میباشد .
تهدید به مرگ با ارسال پیامک نیز جرم بوده و لازم است شخص بزه دیده در مواجهه با این نوع تهدید اقدام به حفظ پیامکهای تهدیدآمیز به صورت کامل کرده و اقدام به گرفتن اسکرین شات از آنها نماید . پیامکهای تهدیدآمیز و اسکرین شاتهای آنها میتوانند دلیل محکمی مبنی بر وقوع جرم تهدید به قتل باشند .
همچنین لازم است تاریخ و ساعت ارسال پیامکها نیز ثبت گردد . اقدام دیگری که در مواجهه با تهدید به مرگ با پیامک باید انجام گیرد گزارش به پلیس میباشد . همچنین شما میتوانید با شماره تماس ۰۹۱۲۴۲۳۰۹۵۲ تماس حاصل و در خصوص جمع آوری مستندات و شواهد و ارائه شکایت با وکیل متخصص جرم تهدید مشاوره نمایید .
مجازات جرم تهدید به مرگ
در خصوص جرم تهدید به مرگ و تعیین مجازات آن باید بین دو حالت تفاوت قائل شویم :
حالت اول :
چنانچه شخصی دیگری را به هر نحوی به جز استفاده از چاقو ، قمه یا هر وسیله دیگر تهدید نماید. مجازات آن شلاق تا ۷۴ ضربه و یا زندان از دو ماه تا دو سال میباشد .
حالت دوم :
چنانچه تهدید با استفاده از چاقو ، قمه و یا اسلحه باشد. مرتکب به حبس از ۶ ماه تا ۲ سال و تا ۷۴ ضربه شلاق حکوم میشود .
وکیل متخصص جرم تهدید به قتل
وکیل نادری، با تجربهای برجسته در پروندههای کیفری، بهترین گزینه برای دفاع از حقوق شماست. مجموعه وکیل نادری با تسلط کامل به قوانین و استراتژیهای مؤثر، به شما کمک میکند تا در این شرایط دشوار احساس امنیت کنید.
هر پروندهای منحصر به فرد است و وکیل نادری با دقت و حوصله به نیازهای خاص شما گوش میدهد. برای مشاوره رایگان و راهنماییهای حرفهای، همین حالا تماس بگیرید! آرامش و اطمینان شما، هدف ماست.
راه های ارتباطی ما :
شماره تماس: 09124230952
پیج اینستاگرام : vakil naderi
ایمیل : pooriya.naderi@yahoo.com
آدرس دفتر: تهران ، میدان تجریش ، ابتدای خیابان فناخسرو ، جنب مجتمع تجاری تندیس ، پلاک 16 ، طبقه اول
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.