وکیل خیانت در امانت 100% متخصص

وکیل خیانت در امانت و نحوه شکایت و پیگیری پرونده – وکیل نادری : خیانت در امانت جزو جرایمی است که به صورت مستقیم و بدون هرگونه تغییری از آن استفاده می شود. و به صورت واضح و ساده بیان شده است.

در قانون این جرم با ماده ی 647 قانون تعزیرات اسلامی که در سال 1375 تصویب شده است شناخته می شود. و می گوید:

هرگاه اموال منقول یا غیر منقول(اموال قابل جابه جایی – اموال غیر قابل جابه جایی) یا نوشته هایی از قبیل سفته و چک و قبض و نظیر آن به عنوان اجاره یا امانت یا رهن یا برای وکالت یا هرکار با اجرت یا بی اجرت به کسی داده شده. و بنا را بر این گذاشته باشند که اشیای ذکر شده را بدون اجازه جابه جا یا به مصرف معینی برسد و شخصی که آن اشیا نزد او بوده آنها را به ضرر مالکین یا متصرفین آنها مصرف یا تصاحب یا تلف یا مفقود نماید به خیانت در امانت محکوم خواهد شد.

 

وکیل خیانت در امانت - وکیل نادری

آیا خیانت در امانت جرمی مستمر است؟

با توجه به این موضوع اختلاف نظر در این زمینه زیاد است. برخی حقوقدانان معتقدند که چون مال موضوع خیانت هر لحظه در تصرف شخص قرار می‌گیرد این جرم مستمر در حال تکرار شدن است. ولی اکثر حقوقدانان معتقدند به صرف اینکه یک لحظه مال امانت را تصاحب یا منتقل کرده جرم خیانت در امانت شکل گرفته و جرم آنی است و مستمر نیست

چه رفتارهایی خیانت در امانت محسوب میشود؟

چهار نمونه رفتار1. مفقود یا2. تلف یا 3.استعمال و 4.تصاحب نمودن اموال موضوع امانت در ماده های قانونی مرتبط دیده می شود.

خیانت درامانت از نگاه قانون گذار محدود به همین موارد بوده و رفتاری مثل تاخیر در جابه جایی مال به امانت سپرده شده خیانت در امانت محسوب نمی شوند. زیرا جرم خیانت در امانت دارای معانی مخصوص می باشد.

مرجع رسیدگی

با توجه به این موضوع که خیانت در امانت جرم است و مطابق آیین دادرسی کیفری اول می‌بایست در خصوص همه جرائم تحقیقاتی در دادسرا صورت بگیرد. و در صورتی که بازپرس پرونده معتقد باشد شخص مجرم مستحق مجازات است و آن را مجرم بداند قرار جلب به دادرسی صادر می‌کند. اگر دادستان یا نماینده دادستان به عنوان دادیار اظهارنظر با نظر بازپرس موافق بودند کیفرخواستی صادر می نماید. بعد از آن پرونده به دادگاه کیفری ۲ ارجاع داده میگردد و در آنجا به پرونده رسیدگی می‌شود. و حکم مقتضی صادر میکند. و شخص می تواند نسبت به رای دادگاه تجدید نظر خواهی بکند و یک مرحله این حق را دارد

دلایل اثبات جرم

در حقوق کیفری، اصل اقناع وجدان، به قاضی این اجازه را می دهد که برای اثبات جرم از همه وسایل ممکن استفاده کند. روش های اثبات جرم در مسائل کیفری عبارتند از: بیّنه، اقرار، سوگند، قراین و امارات، کارشناسی و علم قاضی که هر یک از آنها دارای شرایطی است که جای بحث آنها در آیین دادرسی کیفری قرار دارد. برای مثال ماده های ۳۲۳ و ۳۲۴ ق. آ.د. ک: بیّنه از ادله اثبات جرم به حساب می آید. و در صورت تحقق شرایط آن از نظر شرعی در جرائم مستوجب مجازات موضوعیت دارد. اما در جرائم مستوجب گذشت ،مانعی ندارد

علم قاضی هم در حق الناس و هم حق الله قابل عمل است و بعضی آن را ( قول مشهور) دانسته اند. در هر حال هر یک از دلایل ذکر شده باید باعث اقناع وجدان قاضی شوند. به همین دلیل در رأی شماره ۱۹۸۹ مورخ ۲۳/۸/۱۳۱۸ دیوان عالی کشور استناد به اسناد را وقتی درست می داند. که موجب اقناع وجدان قاضی شود. بنابراین در رسیدگی به جرم خیانت در امانت، دادگاه می تواند از همه دلایل مطرح شده در امور کیفری استفاده کند. و حتی ملزم به تابعیت از مفاد ظاهر اسناد هم نیست. بلکه باید با بررسی همه جانبه امور، نسبت به وقوع جرم ، قناعت وجدانی پیدا کند.

بدیهی است ادله قطعی شرعی تنها در باب مجازات ها مقبولیت دارند. و دادگاه می تواند بر اساس اقرار و شهادت و با توجه به عموم قاعده حکم مقتضی را صادر کند و الا در باب تعزیرات، ملاک صدور رأی ، قناعت وجدان قاضی است. و شهادت و اقرار موضوعیت ندارند.به همین لحاظ رأی صادره بر این اساس قابل رسیدگی پایانی به لحاظ ادله اثبات جرم نیست.

نکته !

با توجه به این موضوع که محاکم بعضی مراودات مالی را فاقد وصف کیفری می دانند:
مثال اگر چکی را خرج و یا به رسم تضمین صادر کرده باشیم. محاکم به سختی این را جزو موارد خیانت در امانت می‌دانند. زیرا معتقدند اسناد تجاری به صرف نقل و انتقال منتقل می شود. مگر اینکه رسیدی مکتوب مبنی بر اینکه چک صرفاً به عنوان امانت تحویل داده شده است داشته باشیم .

لازم به ذکر است میبایست بین اختلاف حقوقی و جرم خیانت در امانت مرزی قائل شد. که این تفکیک پیچیده بهتر است توسط وکیل خیانت در امانت صورت بگیرد

وکیل خیانت در امانت در تهران

وکیل جرم خیانت در امانت با تخصص و مهارت کافی با توجه به شرایط موضوعی خاص در هر پرونده بهترین تصمیمات و اقدامات قضایی لازم را جهت رسیدن به نتیجه مطلوب اخذ و اعمال می نماید.

بسیاری از شکایات مطروحه با عنوان خیانت در امانت با درنظر گرفتن شرایط قانونی وقوع جرم خیانت در امانت اساسا کذب می باشند، متاسفانه عده قابل توجهی از مراجعین به دادگستری پس از شکست در پرونده های حقوقی در میان خود و طرف مورد اختلاف خود جهت وارد آوردن فشار و اخذ نتیجه اقدام به طرح شکایت خیانت در امانت می نمایند .

وکیل خیانت در امانت با توانایی و دانش حقوقی پس از بررسی پرونده می تواند از ارتباط بین سایر پرونده های مطروح اصحاب دعوا در صورت بی مدرک بودن شکایت مطروحه ، آگاه و از حقوق شما دفاع شایسته می نماید. شما می توانید قبل از طرح شکایت یا در مراحل دادرسی چه در دادسرا و چه در دادگاه از مشاوره متخصص در پرونده وکیل خیانت در امانت استفاده نمایید. ، وکیل امور کیفری با تکرار طرح شکایت خیانت در امانت و نیز دفاع از پرونده های متعدد از این قبیل مهارت لازم در زمینه پرونده های خیانت در امانت را کسب کرده و می توانند از حقوق شما دفاع نمایند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *