وکیل تخریب رایانه‌ای و اینترنتی

وکیل تخریب رایانه‌ای تخریب اینترنتی : همان گونه که شاهد هستیم فناوری اطلاعات و فضای مجازی و استفاده از رایانه‌ها روز به روز در حال گسترش بوده. و تاثیرات بیشتری در تمام زمینه‌ها از جمله زمینه های ارتباطی ، اجتماعی ، اقتصادی ، فرهنگی و … می‌گذارد.

طبیعتا این پیشرفت روز افزون فضای مجازی و استفاده از رایانه ها باعث به وجود آمدن گونه های جدیدی از جرم‌ها در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و استفاده از رایانه‌ها می‌باشیم. از جمله این جرم‌ها که در سالیان اخیر حقوقدانان و قانونگذاران به آنها پرداخته‌اند جرایمی مثل تخریب رایانه‌ای ، جعل رایانه ای ، دستکاری رایانه ای و … بوده است .

وکیل تخریب رایانه‌ای و اینترنتی

جرم تخریب رایانه‌ای به اعمال غیر مجاز و عمدی اشاره داشته که باعث نابود شدن ، ناقص شدن ، جابجایی داده ها و در کل هر صدمه‌ای به رایانه‌ها ، داده‌ها ، سیستم‌ها و اطلاعات مرتبط با رایانه می‌باشد. تخریب رایانه‌ای می‌تواند باعث ورود خسارات زیادی در زمینه‌های اقتصادی به شرکت‌های تجاری ، سازمان‌ها و دیگر اشخاص حقیقی و یا حتی در سطح ملی وارد کنند .

جرم تخریب رایانه‌ای از دو منظر توسط حقوقدانان مورد بررسی قرار گرفته است :

  1. اول اینکه این جرم باعث ورود خسارات زیادی به اشخاص سازمان‌ها و غیره گردیده که آنها می‌توانند به عنوان شاکی خصوصی از متهم شکایت کرده و خواهان حقوق قانونی خود باشند .
  2. دوم جرم تخریب رایانه‌ای ارزش سیستم‌های رایانه‌ای و همچنین اطلاعاتی را کاهش داده. و در نهایت جامعه امکان استفاده از آنها و بهره مندی از فواید بسیار زیاد آن را نخواهند داشت. در این مقاله به غیر خواهیم پرداخت با وکیل نادری همراه باشید.

جرم تخریب رایانه ای ، تخریب اینترنتی

همانگونه که بیان شد با توسعه فضای مجازی جهت فعالیت‌های گوناگون ، جرایم رایانه‌ای هم رو به گسترش نهاد که به خاطر اهمیت موضوع ، بعضی از سندهای بین المللی و نهادهای قانونگذاری دیگر کشورها ، اقدام به جرم انگاری جرایم رایانه‌ای نموده‌اند. و قانونگذار ایران به دنبال آنها در سال ۱۳۸۸ قانون جرایم رایانه‌ای را تصویب نمود تا به این صورت از فعالیت های رایانه‌ای حمایت و با مرتکبان جرایم رایانه ای برخورد نماید.

در قانون جرایم رایانه‌ای مواد ۸ و ۹ این قانون در مورد تخریب داده‌ها ، سامانه‌های رایانه‌ای و سامانه‌های مخابراتی پرداخته و همچنین مجازات آنها را در نظر گرفته و ماده ۱۰ آن قانون به اخلال در داده‌ها و سامانه‌های رایانه‌ای اشاره کرده است .

از جمله جرایم مرتبط با تخریب رایانه‌ای و وکیل جرایم رایانه ای می‌توان به تخریب سایت‌های ، تخریب داده‌های رایانه‌ای و نفوذ به داده‌های رایانه‌ای به صورت غیر مجاز می‌باشد . نکته قابل توجه اینکه در مواردی پیامدهای زیان‌های تخریب رایانه‌ای از تخریب‌های سنتی که بر علیه اموال لمس شدنی ارتکاب می‌یابد بیشتر می‌باشد .

طبق قانون مجازات اسلامی هر جرم برای اینکه جرم شناخته شود باید سه عنصر قانونی ، روانی و مادی وجود داشته باشد. در زیر به بررسی این سه عنصر در ارتباط با جرم تخریب رایانه‌ای می‌پردازیم :

عنصر قانونی جرم تخریب رایانه ای

ماده 736 قانون مجازات اسلامی

(هرکس به طور غيرمجاز دادههاي ديگري را از سامانه هاي رايانه اي يا مخابراتي يا حاملهاي داده حذف يا تخريب يا مختل يا غيرقابل پردازش کند، به حبس از شش ماه تا دو سال يا جزاي نقدي از ده ميليون (10/000/000) ريال تا چهل ميليون (40/000/000) ريال يا هر دو مجازات محکوم خواهد شد .)

مـاده 737 قانون مجازات اسلامی

(هر کس به طور غيرمجاز با اعمالي از قبيل واردکردن، انتقال دادن، پخش، حذف کردن، متوقف کردن، دستکاري يا تخريب داده ها يا امواج الکترومغناطيسي يا نوري، سامانه هاي رايانه اي يا مخابراتي ديگري را از کار بيندازد يا کارکرد آنها را مختل کند، به حبس از شش ماه تا دو سال يا جزاي نقدي از ده ميليون (10/000/000) ريال تا چهل ميليون (40/000/000) ريال يا هر دو مجازات محکوم خواهدشد.)

ماده 738 قانون مجازات اسلامی

(هرکس به طور غيرمجاز با اعمالي از قبيل مخفي کردن داده ها، تغيير گذر واژه يا رمزنگاري داده ها مانع دسترسي اشخاص مجاز به دادهها يا سامانه هاي رايانهاي يا مخابراتي شود، به حبس از نود و يک روز تا يک سال يا جزاي نقدي از پنج ميليون (5/000/000) ريال تا بيست ميليون (20/000/000) ريال يا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.)

عنصر روانی رم تخریب رایانه‌ای

همانگونه که ملاحظه کردید در مواد فوق الذکر از عبارت غیر مجاز استفاده شده است لکن در قانون مجازات اسلامی اصل بر عمدی بودن جرایم بوده و برای اینکه شخصی مجرم محسوب گردد احراز عنصر عمد جهت مجرم شناختن ضروری می‌باشد .

عنصر مادی جرم تخریب رایانه‌ای

عنصر مادی جرم تخریب رایانه‌ای طبق قانون مجازات اسلامی شامل حذف ، تخریب و از کار افتادن می‌باشد ؛ همچنین عنصر مادی اخلال در داده ها یا سامانه های رایانه ای و مخابراتی شامل غیرقابل پردازش کردن ، مختل کردن کارکرد ، مانع دسترسی اشخاص مجاز شدن می باشد

وکیل متخصص تخریب رایانه ای ، تخریب اینترنتی

مجموعه حقوقی وکیل نادری با داشتن سال‌ها تجربه در زمینه‌های مختلف حقوقی، به ویژه در حوزه جرائم سایبری و تخریب رایانه‌ای، از شناخته‌شده‌ترین وکلای کشور محسوب می‌شود. ویژگی‌های بارز این مجموعه عبارتند از :

1. تخصص و تجربه بالا:

وکیل نادری و تیم حرفه‌ای ایشان در حل و فصل پرونده‌های پیچیده رایانه‌ای و سایبری دارای سابقه درخشان هستند.

2. تسلط به قوانین و مقررات فناوری اطلاعات:

آگاهی کامل از قوانین جرائم رایانه‌ای و توانایی تطبیق آن‌ها با پرونده‌های خاص، از مهم‌ترین مزایای این مجموعه است.

3. مشاوره دقیق و شخصی‌سازی شده:

ارائه مشاوره‌های حقوقی بر اساس شرایط و نیازهای خاص هر پرونده، همراه با راهکارهای عملی و مؤثر.

4. دفاع قوی از حقوق موکلین:

تیم حقوقی وکیل نادری با استراتژی‌های دقیق، درصدد حفظ حقوق و منافع موکلین در تمام مراحل دادرسی است.

5. خدمات حقوقی گسترده:

این مجموعه علاوه بر تخریب رایانه‌ای، در زمینه‌های مختلف حقوقی از جمله جرائم سایبری، قراردادهای فناوری اطلاعات، دعاوی دیجیتال و غیره نیز فعالیت دارد.

خدمات تخصصی مجموعه وکیل نادری :

  • حل مشکلات تخریب رایانه‌ای با تخصص دقیق
  • حمایت حقوقی قوی در قبال جرم تخریب رایانه‌ای
  • دفاع قوی در مواجهه با اتهامات مربوط به تخریب رایانه‌ای
  • تجربه قابل اعتماد در رسیدگی به پرونده‌های مرتبط با جرم تخریب رایانه‌ای
  • روشنگری و توجیه حقوقی برای حفظ حقوق و ملکیت مشتریان
  • آموزش به مشتریان برای پیشگیری از حملات تخریب رایانه‌ای
  • راهنمایی و پشتیبانی در مواجهه با عواقب حقوقی جرم تخریب رایانه‌ای

با تیم متخصص و حرفه‌ای وکیل نادری، می‌توانید از خدمات حقوقی با کیفیت و تخصصی بهره‌مند شوید. برای مشاوره حقوقی و وکالت در پرونده‌های جرایم تخریب رایانه‌ای و دیگر مسائل حقوقی، با وکیل نادری تماس بگیرید.

شماره تماس: 09124230952

ایمیل : pooriya.naderi@yahoo.com

پیج اینستاگرام : vakil naderi

آدرس دفتر: تهران ، میدان تجریش ، ابتدای خیابان فناخسرو ، جنب مجتمع تجاری تندیس ، پلاک 16 ، طبقه اول

سوالات شما

حق الوکاله پیگیری پرونده های جرایم رایانه ای چقدر می باشد؟

حق الوکاله پرونده های جرایم رایانه ای اصولا به صورت توافقی بین وکیل و موکل مشخص می شود. و میزان آن به پرونده بستگی دارد .

با سلام خدمت وکیل نادری شخصی به سیستم من وارد شده. و مقداری از اطلاعات من را بدون اینکه از سیستم من حذف کند برده است . آیا می‌توانیم از طریق قانونی اقدامی انجام دهیم ؟

بله این عمل جرم انگاری شده طبق عنوان سرقت رایانه‌ای می‌توان از طریق دادگاه صالح او را پیگیری کرد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *