مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل نادری
مشاوره حقوقی تلفنی تخصصی ، یکی از راه های اصلی در برقراری ارتباط با وکیل پایه یک دادگستری مشاوره از طریق تلفن است از این طریق می توانید بسیاری از مباحث و معضلات حقوقی خود را با مشاور مطرح نموده و راهکار قانونی آن را دریافت نمایید.
شماره تلفن جهت مشاوره تلفنی :
09372975721
اخذ مشاوره حقوقی تلفنی از وکیل
باید توجه داشت مشاوره حقوقی تلفنی در مواردی بسیار کاربرد داشته که موضوع نیازمند بررسی اسناد و مدارک طرفین نباشد.
برخی از دعاوی و مشکلات حقوقی نیازمند بررسی اسناد و مدارک است به عنوان مثال در دعاوی مربوط به پیش فروش آپارتمان ها و قراردادهای مشارکت در ساخت وجود یک شرط و یا بند در مفاد قرارداد میتواند نحوه رسیدگی به پرونده را تغییر دهد .
بدیهی است در دعاوی سنگین مانند دعاوی املاک و دعاوی مربوط به تعهدات بررسی مدارک و مستندات بسیار ضروری بوده و لذا نمی توان به صرف مشاوره حقوقی تلفنی اکتفا نمود .
در مواردی ارئه مشاوره حقوقی در جهت حل مشکلات و معضلات نیازمند بررسی دقیق اسناد و مدارک نمی باشد به عنوان مثال دعاوی خانوادگی و یا مشاوره های حقوقی مربوط به قبل از ازدواج و همچنین نحوه برقراری جلسات صلح و سازش .
در این قبیل موارد میتوان از مشاوره حقوقی تـلفنی با وکیل دادگستری بهره مند شد دفتر وکالت ما از سال ۱۳۹۳ با شروع فعالیت رسمی خود موفق شده که روزانه ده ها مشاوره تلـفنی به متقاضیان ارائه نموده و آمار قابل قبولی در حمایت حقوقی از موکلین خود برجای باقی بگذارد .
در صورتی که توانایی مراجعه حضوری به وکیل پایه یک دادگستری را دارید توصیه می شود از خدمات مشاوره حضوری بهره مند شوید علم حقوق علم بسیار گسترده و با جزئیات بسیار پیچیده است غفلت از یک نکته حقوقی می تواند روند رسیدگی پرونده را به کلی تغییر دهد .
به عنوان مثال اگر در دعوای الزام به تمکین که زوج بر علیه زوجه مطرح می نماید اسناد و مدارک مربوط به تهیه منزل مستقل را به دادگاه ارائه نکنند زوجه میتواند از دادگاه درخواست نماید موضوع بررسی مسکن مستقل به مددکار اجتماعی واگذار گردد.
واضح و مشخص است در مشاوره حقوقی تلفنی ممکن است در مکالمه صورت گرفته این موضوع از قلم افتاده و اعلام نگردد در این صورت نمیتوان مشاوره حقوقی صد در صد مطلوبی را از مکالمه تلفنی انتظار داشت .
بدیهی است در حالتی که امکان مراجعه حضوری میسر نبوده و به علتی اعم از جمله دوری راه و کمبود فرصت مشاوره حقوقی تلفنی می تواند راهکار خوبی تلقی شود .
نمونه سوالاتی که در مشاوره حقوقی تلفنی قابل طرح است
سوالات مطرح شده در قالب مشاوره حقوقی تلفنی می بایست کوتاه و مختصر باشد و دقیقاً موضوع اختلاف ا در بر گیرد به عنوان مثال آنکه از مشاور حقوقی پرسیده شود :
- چه ایراداتی را میتوان به خواسته مطرحشده طرف مقابل گرفت ؟
- چه نکاتی را می بایست در جلسه دادرسی متذکر شد ؟
- دفاعیات بر اساس چه موضوعاتی و با چه محوری تنظیم گردد ؟
- هدایت دادرسی در چه مسیری می تواند بهترین نتیجه را برای فرد در پی داشته باشد؟
- در صورت عدم نتیجه مطلوب چه اقداماتی می بایست صورت پذیرد ؟
- در صورت اخذ نتیجه مطلوب طرف مقابل می تواند اقداماتی را به انجام برساند ؟
در مواردی موکلین طی تماس تلفنی مطالبی را عنوان مینمایند که قطعاً وکیل دادگستری هیچ کمکی نمی تواند به پرسش های ایشان داشته باشد ، به عنوان مثال اینکه زمان رسیدگی چه میزان است ، آیا شخص اعتراض میکند و یا این امر که آیا می توان به استناد مدارک رای نقض خواهد شد .
این قبیل سوالات فاقد جنبه حقوقی بوده و بیشتر به پیشگویی شبیه است که وکیل و مشاور حقوقی قادر به پاسخ گویی در این موارد نخواهد بود .
افراد در مواردی از مشاوره حقوقی تلفنی بهره مند میگردند که نیازمند تنظیم لایحه و یا دادخواست نباشد چرا که نگارش دادخواست و لایحه در مشاوره حضوری و یا مشاوره حقوقی آنلاین امکان پذیر است .
ما برآنیم که بتوانیم با حداکثر توان خود پاسخگویی تماسهای تلفنی متقاضیان باشم و در این راستا گامی هرچند کوچک در جهت احقاق حق اجرای عدالت و حفظ حقوق افراد در دادرسی ها بر داشته باشیم .
اما در آخر نیز مجدد توصیه می گردد سعی بر آن نمایید که به صورت حضوری و با ارائه مدارک و مستندات از مشاوره رودررو با وکیل بهره مند شوید و در صورت نا ممکن بودن این موضوع از طریق تلفن با ما در ارتباط باشید .
مشاوره حقوقی تلفنی به عنوان داروی فوری برای مشکل حقوقی شما تجویز می شود اما درمان قطعی نیازمند بررسی مدارک و مستندات است .
در صورت تمایل بخش مشاوره حقوقی می توانیم با شماره تماس های اعلامی و یا ارسال پیام از طریق پیام رسان های واتساپ و اینستاگرام با ما در ارتباط باشید