مشاوره حقوقی شبانه روزی و 24 ساعته : در مواردی ممکن است فوریت امر اقتضا نماید مشاوره حقوقی در طول ایام شب و یا در روز تعطیل صورت بگیرد به عنوان مثال ممکن است فردی در حال تردد در جاده با مشکلی روبرو شده و یا تصادف نماید و توسط ضابطین محترم دادگستری به کلانتری ارجاع شود و یا اینکه در روز تعطیل زوجین به علت اختلاف با یکدیگر درگیر شوندو مرد همسرش را از منزل اخراج نماید .

مشاوره حقوقی شبانه روزی

در این حالت با توجه به اهمیت موضوع میتوان از مشاوره حقوقی ۲۴ ساعته شبانه روزی بهره مند گردید بدیهی است در این موارد فوریت امر اقتضا می نماید حتی در روز های تعطیل از مشاوره حقوقی وکیل دادگستری استفاده نمود .

مشاوره حقوقی می تواند به عنوان راهکاری موقتی در جهت حل مشکل و یا تسریع در روند انجام اقدامات صورت گرفته و مشاور راهکارهایی را پیشنهاد نماید ولی باید توجه داشت بهترین اقدام برای اخذ تصمیم صحیح و قانونی بهره‌مندی از مشاوره حقوقی حضوری و یا آنلاین است .

مشاوره حقوقی شبانه روزی و 24 ساعته

مجموعه حقوقی ما به صورت شبانه روزی در هفت روز هفته پاسخگویی سوالات و مشکلات حقوقی شما می باشد اما باید توجه کنیم در خصوص موضوعات کم اهمیت و یا مواردی که فوریتی در آن وجود ندارد و نیاز به برقراری تماس در ایام تعطیل نبوده بهتر آن است که مدارک خود را در اولین روز کاری برای تصمیم گیری صحیح به وکیل پایه یک دادگستری ارائه نماید .

هدف از امکان مشاوره حقوقی ۲۴ ساعته شبانه روزی آن است که افرادی که به صورت فوری به علت مشکلات حقوقی ناخواسته نیاز به مشاوره دارند ، از این خدمات بهره مند شوند و از تضییع حقوق خود جلوگیری نمایند .

مشاوره حقوقی ۲۴ ساعته

یکی دیگر از موارد پرکاربرد در اخذ مشاوره حقوقی ۲۴ ساعته و شبانه روزی مواردی است که افراد در جهت انعقاد قرارداد و انجام معامله در روز تعطیل اقدام نموده اند در این فرض در لحظه معامله مشکل و یا سوال حقوقی پیش آمده و باید این موضوع را با وکیل دادگستری مطرح و مشاوره لازم اخذ گردد .

مشاوره ارائه شده سرنوشت انجام معامله را تعیین می نماید پس بدیهی است مشاور حقوقی شبانه روزی باید تخصص لازم و تبحر کافی نسبت به قراردادهای مرسوم را داشته باشد تا بتواند در لحظه بهترین راهکار را ارائه نماید .

باید بدانیم این خدمت ارزشمند زمانی بیشترین بازدهی را خواهد داشت که امکان بهره مندی از مشاوره حقوقی حضوری امکان پذیر نباشد و فوریت امر نیاز به مشاوره را ضروری نماید.

در بسیاری از موارد دیده شده است موضوعات کم اهمیت که تصمیم‌گیری در آن فوری نبوده به عنوان پرسش حقوقی در ساعات غیر کاری ، در قالب مشاوره حقوقی از مشاور پرسیده می شود که این اقدام ناصحیح است .

به عنوان مثال موضوعاتی که فوریت در تصمیم گیری در آن ضروری نیست می توان به نحوه اقدام مطالبه مهریه ، امکان تغییر نام ، شرایط اهدای جنین و موضوعاتی از این دست اشاره نمود .

بدیهی است موضوعی که فوریت در آن بی اهمیت است و زمان برای اقدام وجود دارد نباید در قالب مشاوره حقوقی ۲۴ ساعته در ساعات غیر اداری و ایام تعطیل مطرح شود چرا که ممکن است فردی در همان لحظه به این خدمت و مشاوره حقوقی نیاز داشته و عدم امکان برقراری ارتباط با مشاور ، حقوق ایشان را تضییع نماید پس بهتر است راه را برای افراد نیازمند به اخذ مشاوره حقوقی شبانه روزی 24 ساعته که اقدام ایشان فوریت داشته است باز گذاشته و خود در ساعات اداری تماس برقرار نمایید .